Etiketter

torsdag 17. februar 2011

Mislykket kaleidoscope

Dette er kaleidoscopeblokkene som jeg har sydd denne uken.  Det er 40 stk a 25 cm og skulle bli et slumreteppe til basar.  Men for meg er det mislykket.  Tenkte ikke grundig nok igjennom det før jeg begynte å sy.  Mønsteret kommer ikke frem.  Nå vurderer jeg å sy to aksjonstepper istedet.

8 kommentarer:

 1. Hei hei :-)
  Jeg synes blokkene ble fine jeg :-)
  For å få kaleidokskopvirkningen som du nok søker så er det hjørnene på blokkene som trenger å være lik som "kaleidoskopvingen" innenfor - enten samme stoff eller noe som ligner veldig i valør.
  Alterntivt kan du lage en snøballblokk som du legger annenhver - da får du også følelsen av buer.
  Uansett så blir det fint teppe / fine tepper :-)

  SvarSlett
 2. Synes farvene du har brukt er fine. At du ikke får frem den virkningen du ønsker,vet jo egentlig bare du..

  SvarSlett
 3. Hej Bjørg må sige som de andre så håbløst eller mislykkedet er dine blokke altså ikke, jeg kan se et meget elegant tæppe for mit indre øje, flot farvespil meget fint ja alt behøver jo ikke være pang. Knus fra Linda G

  SvarSlett
 4. Syns det er nydelige farger i blokkene dine, men anbefaler deg å følge Hanne sitt forslag for å få frem 'møllene' noe tydeligere.

  SvarSlett
 5. Dette er absolutt ikke mislykket. Et lekkert teppe som enhver ville ha likt å eie. La det gå til basaren slik det er eller gjør som Hanne foreslår. Som Hilde sier, det er jo bare du som vet at virkningen ikke er slik du hadde planlagt. Teppet MÅ få lov å komme på basaren.

  SvarSlett
 6. I tillegg til disse utmerkede forslag, vil også selve quilting kunne bidra med sitt for å kunne "redde" teppet. F. eks. rett quilting langs sømmene med rund frihåndswuilting i møllene.

  SvarSlett
 7. Sikker på du finner ut av det når du har tenkt litt. Det er ofte det en føler er mislykket som blir best tilslutt. Lykke til!

  SvarSlett
 8. Jeg har aldri sydd et kaleidoscope teppe, saa jeg kan ikke uttale meg her. Men saann som teppet ser ut naa, saa synes jeg det er kjempeflott! Lekre farger sammen.

  SvarSlett